Oj vad spännande

Du som inte tycker om sport kan hoppa över nästa stycke.

Såg precis handbollsmatchen mellan Sverige och Spanien. Oj vad spännande den var. Tio sekunder kvar, 26-26, spanien har en spelare utvisad. Nio sekunder kvar, sverige får en spelare utvisad, spanien har frikast och tar ut målvakten för att få in en extra spelare. Spanien skjuter, Svensson i det svenska målet räddar. 3 sekunder kvar, Kjellman kontrar, får bollen. En sekund kvar, Kjellman gör mål, Sverige vinner matchen med 27 mot 26!

Ja, jag har kommit igång med handbollen igen. Allergierna håller sig undan (någorlunda) och armbågen har läkt. Om en halvtimma ska jag springa till masthuggshallen genom regnet som öser ner från den bläcksvarta himmel som göteborgarna är väl vana att se. Men snart kommer väl solen, eller? Ja, hoppas går ju. Fick hem ett brev från skolan idag. Det var angående hur jag ligger till i skolan. Fungerar bra stod det bredvid de flesta ämnena. Låter inte "fungerar bra" negativt? Det tycker i alla fall jag. Men det vägdes upp av kommentaren på TMS, Teknik, Människa, Sämhälle. MVG+ stod det. Lite smickrande. Men jag jobbar ju för det. Och dessutom skulle jag inte tro att de menar något negativt med "fungerar bra", jag skulle bli förvånad i så fall.

Men nu ska jag byta om. Och koda lite PHP. PHP som är en rekursiv akronym. Så det så. Ha det bra!

//Mgns

So here I am again!

Hej allesammans!

Alldeles nyss fick jag en bok. Lost Horizon av James Hilton. Det  är en
bookcrossing-bok. Det innebär att någon har registrerat den på en hemsida och sen lagt ut den (med ett nummer och en lapp i) någonstans. Jag hittade den inte själv, det var mammas kompis som gjorde det, men hon orkade/hade ingen lust/tid att läsa den så jag fick den!

Skolan har börjat igen; allt rinner på i sin vanliga takt. Fast en ovanlig sak är att jag har tagit tag i min inlärning av php. Jag hittade en bra webbserver som funkade för det, så nu ska jag lära mig bemästra den konsten. Ska bli kul.

Idag i skolan fick vi valinformation angående de val man ska göra inför tvåan och trean. Jag vet inte vad jag ska välja, men det lutar åt ingenjörskurserna. 

Nu ska jag läsa.

Ha det bra!
 

Blaffiga pepparkakor (?)

Jag bakade pepparkakor ikväll. Lite efter, men de blev goda ändå. På helgen som sportlovet börjar med ska jag och pappa åka till Branäs och åka skidor. Imorgon kan man börja köpa filmfestivalbiljetter. Jag har märkt ut massor av filmer jag vill se, nu ska jag bara passa in dem i min tidsplan. Lite tråkigt att det är så många av filmerna som går på Bergakungen, det blir så stort och blaffigt då. Men det får gå ändå. En film jag är starkt inriktad på att se är  Gone With The Woman (Tatt av kvinnen). Huvudrollen spelas av Trond Fausa Aurvåg som även spelar i The Bothersome Man (Den brysomme mannen), en riktigt bra film som jag såg på förra årets filmfestival. Nu ska jag planera.

Sov gott