Det är fult att ljuga.

Ursäkta, förlåt och alla andra ord som man säger när man gjort något dumt.

Jag har nämligen varit dum mot wikipedia.

Jag skrev för någon dag sen att "Tidsdilation" inte fanns där. Men det gör det:

http://sv.wikipedia.org/wiki/Tidsdilation

Imorgon bär det iväg till Portugal. Om det inte blir stor och allt ställs in.
Men det gör det nog inte.

Hejdå för en vecka +2
nu måste jag tyvärr gå
Visst diktar jag bra som få
men mina dikter brukar vara små.

Inte fulla utav trams
För kanske har jag en chans.
Att bli en stor poet.
För jag är trots allt ganska het!
Packa, packa, packa

Hej!

Idag blir det kort för jag måste packa inför Portugal. Jag hoppas att det blir skij, men jag missar kanske lite skoj här hemma också. Får se om det (det roliga här hemma) blir framsjutet till 5 november. För då hinner jag med det.

Hejdå

Nu blir det inget förrän den 5 november. Håll ut och hoppas att jag skriver då.

Eldsprutande mammor, msnrollspel med dans, recensioner, tidsdilitation och 28 minuter av mitt liv.

Hej!


Dagens förklaring av rubriken:

Eldsprutande mammor: Sanna skrev det till mej precis när jag skulle skriva rubriken.

Msnrollspel med dans: Hmm. Det började med att en konversation dog, jag livade upp den genom att bjuda upp till dans. Sanna tackade ja och det hela slutade med renkebab på liseberg. Om du vill veta hur så kommentera och skriv att du vill veta hur.

Recensioner: Egentligen är det fel för det är bara en recension, men jag orkar inte ändra och så låter det mer dramatiskt med plural än med singular. Exempel: En gråsugga kröp mot mej. Och Flera tusen köttätande babianer kastade sig över mej (visserligen lite skillnad på köttätande babianer och en gråsugga, men ändå, du fattar säkert vad jag menar).

Tidsdilitation: Tidsdilitation = en skojig sak som sanna inte vet ngt om, typ. Jag trodde att wikipedia hade allt! Men då hade Jag fel. Det finns ingen artikel om tidsdilitation. Synd, visserligen skulle sidan ta år att läsa igenom. Men ändå.

 28 minuter av mitt liv: Det skrev jag bara för att få dej som läsare att vilja läsa detta. Iofs tog det ca så lång tid att skriva detta, lyssna på Cheap Trick, och komma på hur jag skulle fortsätta nästa mening i engelskarecensionen. Komma på nästa mening i recensionen tog längst tid.


Hejdå

Tröttsamt prat.

Hej!

Idag har jag spelat handbollsmatch. Det blev lika men vi ledde matchen igenom förutom de sista minuterna. Synd.

Igår kväll var jag ensam hemma och därför hyrde jag film. Jag var trött så därför blev det en film som man inte behövde tänka så mycket på när man såg den. Det blev Wedding Crashers. Den var ganska okej (skum formulering)

När jag hade sett den så satte jag mej framför datorn. Sedan kom mamma hem. Jag gick och la mig och läste i en dryg timma.

På grund av att jag inte har tillräckligt med vett för att läga mej innan solen går upp ska jag nu (20:00) gå och lägga mej. Jag tror visserligen att jag kommer att ligga och läsa i några timmar. Nej sanna, jag kommer inte läsa klart Artemis för jag måste läsa klart engelskan. Men om några dagar så.

På fredag är jag ledig från skolan, för då ska jag till Portugal. Det ska bli skoj att åka dit men tråkigt att lämna kompisarna och datorn (men bara för en vecka).

Hejdå och förlåt för att det inte blev så rolig läsning nu, men jag är väldigt trött.


Tillbakablickar

OJOJOJ!!
Nu har jag glömt (inte tagit mej tid) att skriva blogg på två dagar (lr tre om man ser det så).

Torsdag: Rubrik: Glace Au Four.

Hejsan!

Idag var sara och sanna här och åt Glace Au Four. När jag hade tagit ut glassen ur ugnen (jag orkar inte förklara hur det går till)

Jag tog ut den och ställde den på spisen. Vi tog varsin bit och satte oss för att börja äta. Efter 5 minuter när vi skulle ta en bit till var Glacen helt smält och var utspridd över nästan hela spisen.

Sedan pratade vi ett tag och hade roligt åt funktionen liquify i adobe photoshop. Därefter gick sara och träffade en okänd kille (vi listade ut vem det var). De skulle gå på stan. Hoppas att dom hade trevligt.

När sara hade gått fanns det inget roligt att göra tyckte vi så då utbytte vi kunskap och började se på filmen kiss kiss, bang bang. När vi för sjunde gången  konstaterade att det var för röd bild stängde vi av den. Vad vi gjorde sedan vet jag inte men efter det så sa sanna i minste en kvart att nu skulle hon gå hem. Hon kom hem 15 minuter försent. Typ.

Därefter var det spis-städning, tv-tittning och ätning som gällde. Despues (sedan på spanska, det blev för mycket svenska "Sedan") blev det sovdags.

Fredag: Rubrik: Pingis utan spel, och dammsugning.

Goddag.

Idag efter skolan (som var ovanligt slö) så gick jag hem och hängde tvätt. Jag tyckte att den var ovanligt smutsig och torr men jag hängde den ändå. När min mamma kom hem undrade hon varför jag hade hängt upp smutsig tvätt. Sedan gick jag och spelade pingis fast det blev bara snack. Därpå drog vi hem till nils och kollade på film och spelade tp.

Idag (lördag): rubrik: Dränkt katt på pinne.


Jag väcketes klockan 11 av min snälla (ja idag var hon det) lillasyster (hon är snäll väldigt ofta) med frukost på säng. Sedan var det handbollsträning. Och fys.
När jag kom hem duschade jag och satt framför datorn i några timmar och nu pratar jag om dränkta katter med sanna.

               Sovsågott                                      Sovsågott                                                V
   Sovsågott        Sovsågott              Sovsågott   Sovsågott  
Sovsågott              Sovsågott    Sovsågott                 Sovsågott
Sovsågott                                   Sovsågott                   Sovsågott
 Sovsågott                                  Sovsågott                   Sovsågott
   Sovsågott                                Sovsågott                   Sovsågott
       Sovsågott                            Sovsågott                   Sovsågott
             Sovsågott                      Sovsågott                   Sovsågott
                    Sovsågott               Sovsågott                   Sovsågott
                         Sovsågott          Sovsågott                   Sovsågott
                        Sovsågott           Sovsågott                   Sovsågott
                     Sovsågott              Sovsågott                   Sovsågott
                Sovsågott                      Sovsågott              Sovsågott
          Sovsågott                                Sovsågott      Sovsågott
  Sovsågott                                                    Sovsågott

Smärta och hjärta

Hej!
Tidigare idag bestämde jag mej för att när jag kom hem från träningen så skulle jag inte dega en massa utan sätta fart och duscha så jag hann det innan allt bra på tv började.
Det tänkte jag på väg till skolan vid tjugo i fem (nej! det var inte på morgonen, jag bor ca 5 minuter från skolan) för att gå på kvartssamtal (utvecklingssamtal kallas det också för att de är mer än en kvart). Det gick bra och vi kom fram till att alla lärare tyckte att jag var så snäll och trevlig och bra på att motivera vad jag tycker. Förra veckan fick man fylla i lappar om varje ämne och sedan fyller läraren också i den. Då kan man jämföra om man har rätt eller fel om sig själv. Jag hade rätt i 97% av fallen.
När vi igår fick tillbaka lapparna jämförde Sanna och jag våra lappar. Lapparna var likadana i nästan alla avseenden, lärarna hade bara skrivit kommentarerna i annan ordning.

Men tillbaka till senare (Hmm? kan man säga så?).
När jag kom hem från träningen så satte jag mej framför teven. Efter 50 minuter var jag klar med tittandet(Vad jag såg? Absolut bara skit. Jag har nämligen inte 3:an, 5:an 6:an lr ngn annan rolig kanal). Sedan hoppade jag in i duschen så jag hann precis till halv tio då vetenskapsmagasinet började.

Där kommer smärtan in. (Det handlade om smärta)

Nu kommer hjärta: Igår baka min lillasyrra jättegoda mördegshjärtan. Hjärtarna var jättegoda.

Så nu har jag förklarat ännu en rubrik.
Det känns lite som om alla min inlägg (ja det heter så) går ut på att förklara rubriken. Den kan vara lite svårförklarlig ibland.

Morgondagens rubrik (om jag nu skriver ngt i morgon) är: Glace Au Four.

God (hoppas jag) kaka (lr ngt) som jag bakade (om det nu kallas det när man vispar glass och gör maräng) i lördags (oj vad jag hann med då, var på skolbazar på min lillasyrras skola, köpte nya kläder, såg på handbollmatch, bakade (?) Glace Au four och var social).

Jag får lägga till att mina bloggar inte bara går ut på att beskriva rubriken utan även skriva i parentes (::) och i viss mån beskriva mitt liv. Typ

Hej då

Sanna

Här är sannas blogg.

http://littlemeinbigbigworld.blogg.se/index.html


Nu fick hon också en egen rubrik.

Sov gott om du behagar att läsa detta innan du ska somna (vilket du troligtvis ska om du inte ska vara vaken resten av ditt liv)

Oj vad jag kan vara jobbig ibland.

Bloggkonversation

Har nu en het konersation med Lilla jag (Tidigare nämnd som sanna) Vill bara citera och tacka henne lite för att hon säger det jag tycker.
"Tja, inte för att jag lägger mig nu men men. Magnus, du är också en pluggis. SÅ DET SÅ. Men det är bra att vara pluggis. Det ska jag tänka på när jag tjänar miljoner och alla lata jävlar som kallar en pluggis som något negativt sitter i rännstenen å pundar ner sig. HA! Skadeglada lilla jag. Nej då. Jag är bara lite allmänt sur på allt och alla just nu. Men inte på Magnus och Sara. Ni är BÄST! Faktiskt. I alla fall just nu. Jag är dessutom förlovad med Sara : )"

Jag återupprepar både mej och sanna och säger att jag inte har lust att sitta i rännstenen (om de nu finns kvar när jag gått ut från skolan)

JAAAA!!! lr ngt

Men vad trevligt. Sanna läste ut Artemis Fowl i natt så jag kan låna den nu (fick reda på det när jag läste hennes blogg). Det var den första bra saken.

Den andra är:

Jag är klar med so:n.

Det är bra.

Och ni som läser lilla jags blogg borde tänka på att hon är en pluggis så hon har skrivit minst 3 sidor svar på en fråga. Om ni undrar varför hon inte har skrivit mer så beror det på att det var högst 3 sidor som man fick skriva. Hon fick MVG i spanska förra terminen och så säger hon att hon inte fattar hur hon fick det, hon som e så dum i huvudet. Men det e hon inte. Hon e ganska smart. Fast hon vet inte att bönsyrshannen inte kan para sig med huvudet kvar på kroppen (om jag inte sagt det till henne). Tro inte nu att jag är ngn sorts bönsyrse freak, för det är jag inte. Jag vet knappt vad det är för ngt. Jag gillar bara att veta sådant som man inte har användning av. Om man inte ska värma en kopp kaffe förstås.
Mer om hur man gör det kommer ngn annan dag.

Hej då

Tillkom efter ca 10 minuter: Sanna klagar på att det inte finns ngn koppling mellan att jag e klar med so:n och att sanna är en pluggis. Men det finns det. Kopplingen är den att hon tidigare idag skrev i sin blogg att hon skulle skita i so uppgiften. Men det gjorde hon inte.
Dessutom är det bra att vara pluggis.

Foundegryta

Hallops!

Det rimmar på kalops, som raskt leder oss till vad jag åt till middag idag.

Nej inte Kalops utan ostfounde som du säkert listade ut om du läste rubriken.

Så, nu var det meningslösa skrivandet klart och jag kan börja skriva om väsentliga saker.

Lite info om mig.

Namn: Magnus
Ålder: 15 (när detta skrevs)

Mer kommer nog någon gång.

Nu borde jag skriva lite moraliska problem för annars blir min solärare arg på måndag.

Slut för idag, tack för idag

A horse with no name


Hej!

Har du också sett en film på dvd som har funkat perfekt fram till den sista kvarten?

Jag har lånat Mission Impossible 3 (bränd så jag kanske inte borde klaga, men ändå) av Erik.

Jag såg nästan hela fram till den började hacka. Då fick jag spela den i datorn istället. Det funkade 3 minuter till, sen var det bara hack igen.

Jag fick sitta och spola fram och tillbaka och pausa för att se de sista minutrarna.

I-landsproblem? Jaa, totalt men dock så störande.

Nu ska jag iväg och handla på hemköp samtidigt som jag nynnar på A horse with no name med America. 1972 års största hit.

Ha det trevligt!