Everything "is" going down

Allt ligger nere. Eller i alla fall Youtube. Och för någon vecka sedan var det CSN:s sida som var nere. Och innan det var det bilddagboken. Och polisens hemsida var ju hackad, samt tv3 och aftonbladet. Hjälp. Nu medan Web 2.0 "is" going down kan ni kolla på följande bild, där youtube berättar om varför sidan liger nere. Ser ut som om det är något fel på... ...oss?


image7

Och dessutom, den där kroken mellan error och user, kan man inte bara räta upp den så att flödet kommer igång igen...

Ser på dokumentär om E=mc²

Som skrivet. Spelade in den för något år sedan och nu rensar jag ut lite på datorn. Sedan senast har jag tappat mitt första Roskilde-armband. Det är jättehemskt. Det hängde på en skör tråd och en morgon var det bara borta. Dessutom var jag i Branäs så jag kommer nog inte hitta det under sängen. Jag letade i Branäs, men hittade inget. Sorgligt.

För övrigt så har jag varit förkyld i en vecka och börjar bli trött på det. Precis som jag kommit tillbaka till handbollen (igen) så blir jag sjuk (eller skadad). Jobbigt. Jag borde börja med någon annan sport. Kite-surfing kanske. Får se vad det blir. Nu ska jag återgå till dokumentären.

Sov gott!