Jag är hopplös.

Nu ska ni få läsa om vad jag har haft för mig de senaste dagarna.

Jag har blivit frisk! Jag kunde äntligen komma igång och göra vad jag ville utan att jag drunknade i slem. Men. På gympan i torsdags sprang vi 2000 meter, stötte kula och spelade fotboll.

När vi spelade fotboll ramlade jag över en kille och fick ett stort skrapsår på knät, en tumme som gör grymt ont och en armbåge/underarm/handled som inte går att böja. Igår var jag på axessakuten och dom berättade att det var inget fel med tummen vad dom kunde se, men jag hade en spricka i armbågen. Dessutom fick jag inget gips, metella eller något annat som gör att det syns att jag har skadat mej så när folk ser mej tror dom troligtvis att jag antingen har snott min vänsterarm från en skyltdocka eller att jag bara gillar att gå runt med den böjd och orörlig. Dessutom hade jag tänkt att hitta på något i helgen men när man har svårigheter med att gå och inte kan öppna ett kylskåp ens(!!!), så är det lite svårt. Hittills på denna skrivningen har jag fått vila armen och tummen cirka tio gånger. Jippie!!!

Men nu ska jag sluta klaga (brukar jag säga till folk, lite väl ofta, eller snarare: jag klagar för mycket).

Bästa sättet att få slut på klageriet: Sluta skriva för tillfället.

Hej då!

Segt

Gavin DeGraws låt Chariot och James Blunts låt Billy är ganska lika varandra. Nästan alla i min klass spelar wow. Alla förutom jag, rikard, emanuel, amadin (tror jag), och abbe (tror jag). Så var det i alla fall tills i fredags. Nu har emanuel skaffat wow, men han säger att han inte ska hålla på så länge... mmm, visst!

De försöker övertala mej att börja med wow. När de ändå håller på kan de lika gärna försöka få mej att börja supa, ta droger och röka. Jag har faktiskt viktigare saker att lägga pengar på.

"Swing, swing, swing
From the tangles of
My heart is crushed
By a former love
Can you help me find a way
To carry on again?"

The All-American Rejects är bra. De kräver lite eftertänksamhet.

Svårt är livet.

Hej då.

Kvalster

Hej. Jag är kvalsterallergiker.

Det är jobbigt. Men nu vet jag varför jag har varit förkyld så länge. Grad tre på en tregradig skala där tre är värst. Och tre som ska vara nåt magiskt tal.

Senaste tiden har jag velat och fixat och köpt. Jag har köpt en ny pappareskorg. Jag har bestämt mig för vilken mobil jag ska köpa. Jag har bestämt mig för tapetsering av mitt rum. Jag har ändrat mig angående tapetsering. Jag har ingen idé om hur jag vill ha väggarna längre. Jag har köpt en ny papperskorg och så har jag moddat mitt tangentbord med maskeringtejp. Moddningen:

Jag går på YTC nu. Inte angered som jag sökte till. Det var bara jag som gick med mediapassion på hela skolan så dom drog in nästan alla kurser. Så nu går jag teknik, data på YTC. Vi har hittills (sen jag började där för 7 skoldagar sedan) hunnit ha 6 prov. Två i matte. Två i engelska och två i svenska. Fyra av dem för att kolla hur vi ligger till och två betygsgrundande. Ett av dem var idag. Matte. Och jag glömde ta medicin (mot kvalsterhelvetena) på morgonen så jag var... jaaa... Beskrivning om hur jag kände det på matteprovet (som jag inte svarade på alla frågor på för att jag inte kände för det och inte orkade läsa uppgiften (SÅÅÅ illa var det!!!!):

Det kändes som att ha en guldfiskskål runt huvudet, fast man har glömt hjärnan utanför.

Sov så gott.