En massa svordomar utan anledning

Hej!

Kajsa har tagit över stafettpriset 9D:s bästa bloggare. Jag tror inte att det var många som visste om priset, men nåt måste hon få tilldelat till sig för hon är en väldigt bra bloggare!

Historik över prisets innehavare:

2006-sep-24 17:54:33 - Magnus blir stolt förstevinnare av priset.
2006-sep-28 13:13:21 - Iochmed att Sanna skapar en blogg tar hon över 1:a platsen och lämnar sista-placeringen till mig.
2007-maj-04 20:19 (observera att blogg.se har slutat ange sekunder!) - Kajsa har skapat en blogg och har skrivit sitt första riktiga inlägg. Hon tar sig in på toppen och slår sig med brutal styrka upp på prispallen. Tillochmed upp till tack-tals-podiet.

Någon gång mellan 28 september 2006 och 4 maj 2007 har även Sara och Moa tagit sig in på listan på delade 4:e och 5:e placeringar (detta på grund av dålig kontinuitet på uppdateringen).

Länkar till de olika bloggarna i placeringsordning (sara kom före moa för att sara hade fler inlägg)

Kajsa - http://porsiempre.blogg.se/
Sanna - http://littlemeinbigbigworld.blogg.se/
Magnus - http://mangenoll.blogg.se/
Sara - http://tantsarasmatblogg.blogg.se/
Moa - http://suicidefreak.blogg.se/


Jaja. Snart slutar nian och lärarna är som vanlig kassa på att planera. Hela höstterminen flyter på i jämnt tempo. Sen kommer vårterminen.
                                         ______
|                                        |             |
|       ___                          |             |
|      /       \                         |             |
|__/         \                        |             |
|                \                ___|             |
|_______ \______/_________\
Början         Mitten           Slutet
image4

(Hoppas att det ser bra ut när jag publicerar det också) (Tillägg efter 1:a publiceringen: Det gjorde det inte)
Så ser ser ut. Alltid samma. År ut och år in. Imorgon är det inget men på tisdag är det teknik-inlämning som alla säger att jag kommer få mvg på, men det kommer jag inte få för Frida ser inte hela min potential. Eller nåt. Känner iallafall på mig att jag inte kommer få mvg rakt igenom det.

I de andra ämnerna behöver jag höja mig för att kunna komma in på Angeredsgymnasiet. Alla sägar att jag är ett mvg-barn och då frågar jag "Hur många poäng har du?" de svarar för det mesta att de har 240 upp till 290. Jag berättar då att jag har 240 poäng och bara har mvg i gympa (som jag peppat fram) och i musik (som jag skjöng fram).

Då brukar de flesta tappa hakan.

\__/ <--- Tappad haka


Nu ska jag skära i flingpaket. Förbereder mig inför mitt sommarjobb som handledsskärare. Eller så ska jag bara göra en miniatyrvilla. Välj själv vilket du ska tro på.

Nu klagar mina föräldrar allt för ihärdigt så jag får ta och lägga mig.


Nu kom jag på vad jag skulle skriva om i detta inlägg (vad jag hade planerat iallafall).

Jag skulle skriva om att min familj håller på att bli jättesläktig. Typ umgås med släkt allt för ofta. Dessutom ska jag på Peace and Love i Borlänge och på Roskildefestivalen (i Roskilde osannolikt nog!) Kanske även Pier Pressure och Way Out West. Får ser hur det blir med de sistnämnda. Dessutom ska Sanna troligtvis med på Roskilde. Det ska bli jättekul. Men jag tror dock att vi kommer ha minst ett par falkögon vakande över oss var vi än går så något besök till kondombussen blir det nog inte :P (min första smajlie (hur fan stavas det? Int så iallafall) på bloggen tror jag).

Idag fick min mor frukost på säng vill jag bara tilläga. Och nu sitter en flingpaketsbalkong fast på min högra tumme (använder superlim)

Sov så gott.

//Mgns

Mohwahahahaha *host* ha

Hej igen. Nu har jag skrivit tre inlägg inom loppet på ett tag (nu kan du som är finurlig räkna ut hur långt ett tag måste vara som minst för att vara ett tag).

Jag vill bara säga att om man söker på mangenoll på google så får man bara upp resultat gällande mig. Ha! Slå det om du kan. Sov så gott ch slå det helst inte.

(Jag(gör(som(alla(andra(Förresten:ar)och)skriver)förresten)i)rubriken)

Hej igen.

Sök på förresten på google. Du kommer få 2,13 miljoner svar (!) och jag har kalkylerat ut att ca 90% av dessa svar länkar till någons blogg. Vet inte hur jag kom fram till det men om man bara räknar med svaren på första sidan så stämmer det. Så det så. Och laxrecept finns det massor av på http://www.laxrecept.se/ .

Ont i nacken. Vill ha massage. Massör? Kom hit! (snälla sana spring snabbt som snö och massera mig när du kommer fram.) Sov så gott

Let the light shine for me, please

Tänk inte något mer på rubriken, den är bara där för att få dej att läsa följande:

Idag var det elevensval och jag har cykling. Ont i rumpan och sträckning i lårsena. Sen var jag hos Sara och åt magnum och sen stressade jag till träning. På handbollsträningen var det lite spring och passningar och sen fys och sen 6 kilometers jogging. J.i.p.p.i.e. Ont och surt. Oj det snöar inte nu. Jag är väldigt flummig nu. Det brukar inte jag vara. Jag har dock en teori.

Teori: De som producerade juicen som jag drack typ sju glas av förut hade kick-off. På kick-offen gick det lite vilt till så de råkade hälla i diverse ingredienser.

Bevis: JAG är flummig, jag vill ha mer juice, den var ovanligt god och jag har sovmorgon till 12 imorgon. (Det sista där var bevis på att jag hallucinerar )

Anledningen till sovmorgonen som jag har hallucinerat fram är att lärarna trodde att det kommer regna imorgon (vilket det inte kommer göra för att på vädret sa de att det skulle regna). Om det regnar kan man inte cykla, vad gör man då? Jo man går på världskulturmuseet och kollar på redan kollade utställningar.

Nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen. Ska försöka hinna med minst en gång per dag, eller vecka, eller månad. Eller förresten, jag tar nog och slutar blogga nu. Hej då

(om du ändå läst såhär långt kan du få reda på vad rubriken syftar på. Syftningen: Jag orkar inte tända lampan i taket och försöker därför kasta diverse saker tvärs genom rummer med förhoppningar om att jag lärt mig sikta under alla år jag spelat handboll. Men sikta, det kan jag inte. Lampan förblir släckt.)


(Jaaaaa nu tändes den (mamma kom in i rummet, tyckte att det var mörkt och tände därför)

Kommer inte på någon bra rubrik

Hej!

Sedan senast har jag gjort en hel del. Mest läst på nätet om hacks m.m. (om du läste kommentaren på förre inlägget fattar du följande mening) Jag var bara inte sugen på blodpudding då.

Jaja, nu ska jag ut till stugan. Med bara mamma och pappa. Tråkigt.

Hej då.