Horisontellt regn...

Jag kommer nog alrdig bli klok på det göteborska vädret. När jag gick från gympan idag, runt 12:40, var det strålande sol och en hel massa människor satt på bryggorna nere på Lindholmen och åt glass och konverserade, iförda solglasögon. När jag drygt en timme senare hade slutat för dagen tänkte jag "det är ju sol och varmt ute så jag tar inte på mig jackan utan hänger den över väskan istallet". Inte bra. Jag borde ha lärt mig något under mina 16 år i det horisontella regnets näste. Men icke. Det öste ner. Verkligen. Började med lätt hällregn, som senare ökade och slutade med att kubikcentimeterstora iskulor föll ner från himlen. Det blev ganska blött trots att min "ta på sig jacka fort som attan"-reflex inte satt så långt inne. Håret är fortfarande inte helt torrt. Hade kunna hjälpa det med torkningen, men jag är för seg för det.

Jag har tidigare varit ganska (mycket) emot Tori Amos covers. Har inte riktigt tyckt att dom har tillfört låtarna något, men nu lyssnade jag nyss på Enjoy the silence (från början gjord av Depeche Mode) av Tori Amos. Den är faktiskt riktigt bra.


Igår var jag och Mika (uttalas Micka, VIKTIGT!) på samtal om Nanoteknik på stadsmuseet. det är vetenskapsfestival nu i veckan i Göteborg så det gäller ju att ta till sig så mycket kunskap man kan, det dröjer ju ett år till nästa gång!

Imorgon blir det mer vetenskapsfestival och på lördag blir det
RobotSM på chalmers. Ska bli kul. Nu ska jag fortsätta med läsningen inför prov på den grekiska antiken på fredag.

//Mgns

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback