Tiden rullar och pengarna flyter iväg...

Hej!

Först förklaring till rubriken: Jag är skruvad. Sådär, då var det gjort.

Sedan senast jag skrev (skum formulering) har det hänt mycket. Jag har köpt en kamera, en Canon Ixus 800is. Jag har kollat länge efter kamera och när jag var i Uddevalla och hälsade på min mormor gick jag in i en Fotoquick-affär. Jag är lite fördomsfull mot sådana (de har så höga priser), men i den affären hade de utförsäljning. Kameran kostade lite mindre än vad den kostade på det billigaste stället på nätet. Jag hade egentligen tänkt köpa en Ixus 65 med denna var både bättre och billigare så jag köpte den. Jag kom ut från affären en kamera rikare och 3200 kronor fattigare.

Jaja, det var säkert väldigt tråkigt för er att läsa och jag säger det nu: det blir inget roligare. Inte roligare än om man hade sett Fredrik Reinfeldt (stavas det så?) och Göran Person dansa bugg med varandra, endast iförda (hmmmmmm) tubsockor!!!!.

Det hade vart en ganska tragisk syn engligt mej.

Slutsats: Jag tycker att min blogg är mer än tragisk.

Aj aj aj...

Men då kan man se det så här om man vill: mer än tragisk = det är inte bara tragiskt utan kan även vara skoj, förbluffande, sjukt, tråkigt, sövande, efterblivet, stelt, konstlat, döende, idiotiskt... Jag hade kunnat hålla på sådär hur länge som helst (nu ljög jag *näsan blir längre*, faktum var att jag var tvungen ätt söka på "negativa adjektiv" (utan citationstecken) på google).


Nu har jag en fråga till er (jag har det lite svårt med plural/singular) läsare.

Fråga:

Är det bättre att jag skriver ofta och lite eller sällan men mycket?

Alltså (jag är dålig på att ställa frågor så att folk vet vad de ska svara på) välj ett alternativ:

1. Jag skriver ofta och lite.

2. Jag skriver sällan men mycket.

Hoppas att det blev lättare att förstå.

Till sist: Jag löste ett problem med min hemsida i morse (11:30 är faktiskt jättetidigt). Nu ska jag fortsätta utveckla mina funderingar och hemsidor.


Ha det som du vill till nästa gång (jag vill inte ge er några förhoppningar om att jag ska göra vardagen bättre för er)